Gizmogutten

Historien om golden gutten vår.......

Dagboka

Her er korte trekk fra mitt første år hos mamma&pappa

 

 

De første dagene i nytt hjem:

05.05.06: "Mamma" og "pappa" var veldig spente og litt nervøse denne fredagen i begynnelsen av mai 2006! Da skulle de nemlig hente lille meg på Kennel Willemo i Stokke, der jeg bodde med hundemor og hundefar, søsken og resten av familien min..For nå skulle jeg få nytt hjem i Kragerø, nærmere bestemt på Levangsheia:)
Etter at mamma og pappa hadde hilst på mine eiere og snakket en god del om hundehold og div, så fikk de lov til å ta meg med i bilen og reise hjem.
Det skulle vise seg å bli en slitsom tur for alle parter da vi måtte stå i kø på E-18 og det var veldig varmt, og jeg stakker ble veeldig kvalm etter hvert. Men tilslutt fikk jeg lov å strekke litt på beina inne i Kjølebrønn og det var godt:)
Vel hjemme snuste jeg meg rundt, fant senga mi og fikk litt mat.

 

07.05.06: Idag var jeg i min første konfirmasjon:) Det var mamma sin lillebror som var konfirmant, og mamma varmet opp maten og lagde salat, mens jeg og pappa snuste rundt:) Mye spennede på enda et nytt sted...tilog med en sinna katte!!!!!! men det vil jeg ikke snakke om. Pappa fikk seg et sjokk for å si det sånn men alt gikk bra, og jeg fikk sove i senga mi i et hus helt for meg selv, det var skjønt:)

 

20.05.06: Jeg smakte på min første og siste regnsnegle, de er ikke noe gode

 Sommen 2006:

01.06.06: Hei alle sammen:) Nå er det sommer!!!! eller det er ikke sååå varmt ennå da, men jeg har vært ute med mamma og pappa og ordnet i hagen:) eller jeg har vel heller vært litt rampe gutt og gravd hull der det ikke skulle være hull:P men moro var det! Til mammas fortvilelse

25.05.06: Idag har jeg vært på min første båttur, ble litt sjøsyk, men ellers gikk det bra:) Vi var en tur i Kragerø, der møtte vi mange mennesker og en hund, som faktisk ble litt redd for meg, selv om jeg bare ville hilse. Det har vært en spennede dag idag, og nå er det deilig å slappe av hjemme i senga mi:)

10.06.06: På onsdag (7 juni) var jeg hos vetrinæren og fikk vaksine, det gikk kjempe greit! Er ikke syk og vokser normalt veier nå ca 10,6 kg!

19.06.06: Jeg stjal min første grillpølse, gjett om den smakte godt da

14august2006: Jeg har god sted sans, finner veien hjem fra skogen! Jeg er blitt forsikra og mamma fikk stamtavla mi i posten for noen dager siden.

28.08.06: Har begynt på valpekurs, det går bra og er gøy, men mye nytt og lære!!

Vinteren 06/07:

19.2.07: Den første snøen er kommet, og jeg digger det

22.2.07: Mamma måtte måke mye snø idag det er moro å se ho sliter mens jeg bare leker snør fremdeles men det gjør meg ikke noe!!!

 

5.5.07: Idag er det et år siden jeg kom til mamma og pappa det har vært et lærrikt år og jeg trives veldig godt med de og de med meg Jeg har vært å fått narkose for mamma ville at dyrlegen skulle ta bilde av knoklene mine jeg var litt skeptisk men det gikk bra og jeg ble erklært HD-fri

 

 

  Her har jeg funnet meg en god liggeplass i skauen 

 

 

Nyheter vil bli å finne i bloggen